Skip to main content

Årets Låda 2021

Uppdaterad:

Får du ofta lystna blickar kastade efter ditt instrumentcase? Titulerar du dig heminredningsarkitekt åt din kära fiol? Är ditt fagottfodral en conversation starter? Då är detta tävlingen för dig!

Vem har Sveriges snyggaste instrumentfodral?

Att delta är enkelt: skicka bilder eller filmsnuttar på ditt instrumentfodral till oss på Bilda Folk. Vi vet att det kan vara känsligt med tävlingar där utsidan bedöms – så i denna tävling kan en vackert inredd insida väga lika tungt eller tyngre än en målad eller klistermärksbeprydd utsida. Det är inte lådans ursprungliga snygghet som bedöms utan vad du själv tillfört.

Juryn

Juryn består av slöjdaren och konstnären Helena Bratt samt spelmännen Ester Thunander och Anna Lindblad.

Pris

Priset består av den obeskrivliga äran, samt tillbehör till ditt instrument för ett värde av 1500 kr, T ex strängar, sordin, stativ, osv. Du får också en specialtillverkad metallplakett att sätta fast i ditt case som visar att det är vinnaren av “Årets Låda 2021”.

Gör så här för att delta:

  • Mejla bilder/filmklipp på ditt fodral till [email protected] senast den 10 december.
  • Gilla Bilda Folk på Instagram

Det finns alltså god tid att redan nu börja pimpa ditt case så att det blir precis så fint som du vill. Här finns lite inspiration: https://www.pinterest.se/staffanjonsson9719/%C3%A5rets-snyggaste-case-2021/

Vinnaren avslöjas den 24 december.

Lycka till!