Skip to main content

Ansök om individuell kompetensutveckling

Uppdaterad:

Är du intresserad av att kompetensutveckla dig i din roll som cirkelledare i Bilda Nord? Nu kan du ansöka om individuellt ledarstöd där du själv bestämmer vilken kurs eller utbildning du vill gå – vi stöttar genom att finansiera delar av eller hela utbildningen. Det kan handla om fördjupning inom det ämne du är aktiv inom men också kurser inom ledarskap och pedagogik.

Vem kan söka och hur funkar det?

  • Du är aktiv cirkelledare i Bilda Nord, alltså registrerad ledare i studiecirkel eller annan folkbildning som pågår. Det är viktigt att du som ledare har för avsikt att fortsätta vara ledare hos oss.
  • Du behöver ha gått vår grundutbildning Lära för att leda Grund (som den hette tidigare) eller vår nya webbaserade ledarutbildning. Ta del av den webbaserade utbildningen här
  • Maxbeloppet vi kan stötta med är 2000 kr per ledare och år.
  • Ersättning kan ges för deltagaravgift, resa och logi. Dock inte för måltider eller övriga omkostnader utanför utbildningens officiella program.

Är du intresserad? Välkommen att kontakta din verksamhetsutvecklare hos oss i Bilda Nord!

Kontakta oss i Bilda Nord

 

Inga personer hittades.

Lära för att leda

Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig som cirkelledare? Läs mer om vårt ledarutvecklingskoncept Lära för att leda. Här ingår fyra olika delar; Introduktion, Cirkelledarutbildning, Fördjupningsutbildning och Mötesplats.

Läs mer