Skip to main content

GLS på hemmaplan

Uppdaterad:

I samverkan med Global Leadership Summit och GLS Sverige erbjuder Bilda metodstöd och samtalsunderlag för att stärka ledare.

Att vara ledare är spännande och ibland både svårt och utmanande. Global Leadership Summit och GLS Sverige  erbjuder konferenser för att inspirera och rusta dig som ledare.

Men förändring går aldrig fort. För att fördjupa ditt eget ledarskap, för att stärka exempelvis din ledningsgrupp, styrelse, barnledargrupp erbjuder Bilda och GLS Sverige stöd för djupare bearbetning och process.

Beställ föreläsningen ”Förhöj ditt ledarskap” med Jo Saxton från GLS Sverige via knappen nedan.  Med hjälp av samtalsunderlag och processverktyg från Bilda kan du sedan påbörja resan i ditt eget ledarteam.

GLS på hemmaplan, alltså!

För att starta en studiecirkel och få del av ytterligare verktyg och stöd kan du kontakta någon av våra kontaktpersoner.

Kontaktpersoner

För att starta en studiecirkel och få del av ytterligare verktyg och stöd kan du kontakta någon av våra kontaktpersoner.

Bilda Nord

Norrbottens län, Västerbottens län samt delar av Västernorrlands län (Örnsköldsviks, Sollefteå, Kramfors och Härnösands kommun).

Bilda Mitt

Jämtlands län, Gävleborgs län, Dalarnas län samt delar av Västernorrlands län (Sundsvall, Timrå och Ånge kommun).

Bilda Öst

Stockholms län, Uppsala län och Gotlands län.

Bilda Svealand

Värmlands län, Örebro län, Västmanlands län och Södermanlands län.

Bilda Sydöst

Östergötlands län, Jönkö­pings län, Kronobergs län, Kalmar län och Blekinge län.

Bilda Sydväst

Västra Götalands län, Hallands län och Skåne län.