Skip to main content

Följare – en bibelläsningsplan för ungdomar

Uppdaterad:

Hur kan man uppmuntra ungdomars personliga tro under pandemin? Denna fråga ställde sig Anton Fust, pastor med ansvar för ungdom i Pingstkyrkan Katrineholm. Tillsammans med oss på Bilda har en bibelläsningsplan tagits fram för att inspirera, uppmuntra och utmana unga att ta Jesu ord “följ mig” på allvar.

När materialet togs fram har en stor vikt lagts på att språket ska vara tillgängligt just för målgruppen och lämpar sig därför bra i en ungdomsgrupp, hemgrupp, konfa eller i en studiegrupp.

Upplägg

Varje dag i läsplanen finns ett eller två bibelord att läsa, en andakt att ta del av och en bön du kan be för dagen. Du får även en utmaning kopplat till dagens bibelläsning. Utmaningen finns där för att hjälpa dig att applicera det du precis läst.​

Låter det intressant?

Är du intresserad av att använda bibelläsningsplanen i er församling?  Du kan ladda ner en digital version eller beställa en handbunden version för 39 kr + frakt.

Ladda ner bibelläsningsplanen

Bibelläsningsplanen i PDF-format öppnas i ny flik och du kan välja att läsa det online eller att ladda ner det till din dator, surfplatta eller telefon. Önskar du en handbunden version kan du beställa det via knappen ovan.