Skip to main content

Bilda Ateljén

I vårt verksamhetshus Bilda Ateljén finns 6 replokaler med fin akustik, bra skydd mot ljudläckage och utrustning av högre kvalitet än vad de flesta liknande replokaler har.

En av replokalerna fungerar dessutom som utrustad replokal som kan användas av flera band, där man bokar sin tid i en Google kalender. Vi har 2 st produktionsrum där man kan producera bild, film och musik. Vi har även en inspelningsstudio som man kan hyra in sig i.

För större grupper har vi ett konferensrum som kan fungera för mindre körer, dansare eller teater.

För att få repa i Bildas replokaler behöver ni starta en studiecirkel där minst 3 personer är aktiva. Det kravet har vi eftersom vi finansierar vår verksamhet med hjälp av bidrag från stat, kommun och landsting. Det gör det möjligt för oss att erbjuda våra lokaler till låga priser.

Kostnad per grupp och månad från 300 kr.

Er studiecirkel innebär också en mängd fördelar. Ni får chansen att spela på riktiga scener, produktionsreplokaler, möjlighet att spela på konserter och festivaler. Vi anordnar seminarier, föreläsningar, clinics och driver även musikskolor för er som vill lära er att spela ännu bättre.

Vi hjälper också till med coachning, PR och organisering av gig så att ert band får chansen att visa vad ni går för!

Vi har kontakter till studios för att spela in era låtar och ni kan också låna vår videokamera för att själva spela in när ni repar eller på konserter. Dessutom kan ni hyra PA och backline från oss när ni behöver det till ett gig till exempel.

Älskar du musik? Bra, det gör vi också!

Älskar du musik? Bra, det gör vi också!

Genom oss får ditt band bra förutsättningar att utvecklas med hjälp av engagerad och kunnig personal.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som spelar i band

Hitta fler replokaler

Våra replokaler finns i nästan hela Sverige, och är är fyllda med både kunnig personal och bra utrustning.

Bilda Ateljén

  • Adress Bilda Ateljén
    Ateljégatan 4
    72471 Västerås
Inga lokaler hittades.