Skip to main content

Corona

Med anledning av coronapandemin anpassar vi verksamheten utifrån statliga och regionala rekommendationer. Vi vill bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset och samtidigt göra det möjligt att mötas. Nu är vi glada över möjligheten att kunna träffas i möteslokaler och verksamhets- och musikhus.

SENAST ÄNDRAD: 2021-10-11

Studiecirklar, kurser och evenemang

Sedan den 29 september har de flesta restriktionerna som funnits med anledning av covid-19 upphört. Det gör det möjligt att mötas igen och vi kan starta den verksamhet som varit vilande.

Har du frågor om hur du ska göra med just din studiecirkel, kurs, föreläsning eller replokal? Behöver du och din grupp, församling eller förening hjälp att starta upp på nytt? Vi hjälper gärna till! Kontakta oss på Bilda så hittar vi lösningar tillsammans.

Fortsatt försiktighet

Restriktionerna lättar men pandemin är tyvärr inte över. Vi uppmanar därför alla till att stanna hemma vid minsta symptom. Vi håller avstånd när vi möts och ser till att det finns möjlighet till god handhygien.

Här samlar vi information gällande coronaviruset och länkar till andra sidor med information på fler språk. Läs vad som gäller i din region på

Folkhälsomyndighetens hemsida: Lokala allmänna råd för covid-19.

Fortsatt digital verksamhet

Under pandemin lärde vi oss mycket om digitala möten som vi vill ta med oss. Det digitala mötet kan många gånger vara lika värdefullt som det fysiska. På vår samlingssida för Bildas digitala erbjudande  finns inspiration, tips och instruktioner för digitala möten.

Planerade studieresor 2022

Med de minskade restriktionerna i Sverige och planerade förändringar i Israel och Palestina tror vi att vi kan starta med studieresor igen i början av 2022. Mer om våra studieresor till Israel och Palestina.

Information about the corona virus in multiple languages

The Public Health Agency of Sweden (in multiple languages)

The Public Health Agency of Sweden regularly updates their information regarding the virus in multiple languages.

Read more

Tellcorona.com

This site was created to spread info on how to act to stop the infection from spreading. Updates regularly.

Read more

8 sidor

8 Sidor är en nyhetstidning på lättläst svenska. Meningarna är kortare och har inga svåra eller ovanliga ord.

Läs mer