Skip to main content

E-lista

Hantera närvaro för din studiecirkel eller kulturprogram enkelt med hjälp av e-listan, en digital tjänst som funkar lika bra i mobilen som på datorn.

För att göra det lättare och snabbare för cirkelledare och arrangörer att hantera närvaro i sin studiecirkel eller kulturprogram erbjuder vi e-listor som ett alternativ till vanliga papperslistor.

Slipp pappersarbete – börja använda e-listan!

Det bästa sättet att börja använda e-listan är att kontakta din verksamhetsutvecklare. Därefter får du inloggningsuppgifter via e-post. Under tiden er cirkel är igång kan ni föra närvaro via telefon, surfplatta eller dator. Samma sak gäller för kulturprogram, men vi rekommenderar att ni rapporterar kulturprogram när de är genomförda.

När ni har avslutat er cirkel eller kulturprogram behöver ni skicka in arrangemanget för godkännande. Då får ni en signeringskod och kan sända iväg den direkt via e-listan. Enkelt och pappersfritt!

Fördelar med e-lista:

  • Du som ledare slipper kuvert och frimärken
  • Du kan sköta närvaro direkt i mobilen
  • Listan kommer direkt in till oss och försvinner inte på vägen

 

E-listan som app

Önskar du att e-listan vore en app? Då kan skapa en ikon, en internetgenväg på din mobil, som är lika lättillgänglig som en app. Det fungerar både i iPhone och  Android-telefoner.

 

Lägg till genväg i iPhone

Lägg till genväg i Android