Skip to main content

En kväll med Bilda- Sundsvall

Till våra ledare och samverkansparter i Studieförbundet Bilda inom samhälle och dialog. Vi växer i mötet mellan människor! Vi bjuder på en kväll med inspiration och erfarenhetsutbyte för dig som samarbetar med oss.

Kom och möt några av oss som jobbar på Bilda så berättar vi vad vi kan göra just för dig och din studiecirkel/verksamhet. Vi tipsar om material och utbildningar som kan stödja dig i arbetet. Hur du hittar utbildningar och inspirationsträffar som passar just dig. Tid för erfarenhetsutbyte finns också såklart!

Vi bjuder på mingelbuffé under kvällen. Så kom ihåg att anmäla specialkost eller ange om det finns något särkilt som behövs för att underlätta din medverkan.
Anmälan senast 13/11 2019
Har du frågor? Kontakta din verksamhetsutvecklare:
maria.hogtorp@bilda.nu
carina.soderlund@bilda.nu

Kvällen är kostnadsfri för samverkansparter och ledare inom Bilda.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Scandic city
Trädgårdsgatan 31-33
85232 SUNDSVALL

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Pedagogik och metodik