Skip to main content

Nyfiken på hållbar odling?

Välkommen på en guidad visning hos Närkesblommans odling i Lindbacka utanför Örebro.

Du kommer få lära dig mer om hållbar odling av grönsaker och snittblommor. Karin Cedersjö som driver Närkesblomman visar berättar om odlingsmetoder som berikar jorden istället för att utarma den. Den riktar sig till dig som är trädgårdsamatör eller van odlare. Besöket avslutas med att alla deltagare får plocka varsin bukett av säsongens snittblommor. Grönsaker kommer också finnas till försäljning. Det finns två datum att välja på nedan:

Det finns två datum att välja på: 2 september 18.00-19.30 eller 4 september 10.00-11.30
Kostnad: 250 kr/person, faktureras av Studieförbundet Bilda
Anmälan: Anmäl dig till höger på sidan alternativ ring t 019- 6015350 senast den 28 augusti.
Begränsat antal platser.
Var: Närkesblomman nås enklast med cykel då odlingen ligger precis vid cykelbanan ca 2 km från Karlslund mot Garphyttan. Parkering finns annars vid Lindbacka bruk, då får man gå 5 minuter till odlingen.

Vid mycket dåligt väder flyttas evenemanget.

facebook.com/narkesblomman
instagram/narkesblomman

 

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Hållbar utveckling

Mer inom Samhällsengagemang