Skip to main content

Gospelkördag i Immanuelskyrkan Jönköping

GOSPELKÖRDAG lördag 28 sep

Immanuelskyrkan, Jönköping

 

Välkommen till Kördag under ledning av de fantastiskt duktiga gospelmusikerna Åsa och Ulf Nomark! Under kördagen kommer vi att sjunga och lära oss nya gospellåtar, träna rösten, äta tillsammans och avsluta dagen med en härlig konsert tillsammans i Immanuelskyrkan. Allt med sångglädjen i fokus! Inga förkunskaper krävs.

Upplägg för kördagen

9.30 Registrering, kaffe

10.00 Start!

12.30 Lunch

13.30 Körrepetition pass 2

15.00 Paus

15.30 Körrepetition pass 3

17.00 Paus med frallfika

18.00 Konsert i Immanuelskyrkan

Pris: 400:- inkl. fika/lunch/material, 200:- under 18 år

Anmälan senast 20 september

 

Om ÅSA & ULF NOMARK

 

Åsa och Ulf Nomark är artister, kompositörer och sånginspiratörer som älskar att få människor att sjunga, dansa och skratta tillsammans. Deras vision är att arbeta med musik som bygger upp, stärker och peppar människor. 

Åsa och Ulf är bosatta i Kungsbacka och har sjungit och spelat tillsammans sedan de var 13 år gamla! De har en lång och gedigen erfarenhet av att leda kör, redan i 17-årsåldern började de leda kör tillsammans och har gjort det i princip sedan dess. De arbetar med musik i flera genrer; pop, soul, gospel och även avslappningsmusik. De har arbetat mycket med gospel, som de tycker är en fantastisk upplevelse för både kropp och själ. De har även bott ett år i USA och marinerats i den afro-amerikanska musikens traditioner. De har spelat in över 12 skivor och turnerat över större delen av Sverige, men även utomlands. De har träffat körer över hela landet och i olika storlekar – från 10-800 personer!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Immanuelskyrkan Jönköping
Oxtorgsgatan 15
55317 JÖNKÖPING

Mer inom Musik

Mer inom Kör