Skip to main content

SoulVoices 20 +

Kören vänder sig till dig från 20 år och uppåt och som älskar att sjunga, har viss sångvana eller mer erfarenhet. Här jobbar vi med att utveckla rösten genom enklare sångteknik, stämsång och uttryck med inspirerande musik inom genrerna pop, soul och gospel. Sång ska vara lustfyllt och ge glädje och det önskar vi du ska få i denna härliga gemenskap. Terminen avslutas med en konsert tillsammans med liveband.

Kursupplägg

Kursen startar tors 29 augusti. Kursen är upplagt på 12 kurstillfällen, 10 repetitionstillfällen och kurstillfälle 11 och 12 är genrep och konsert. Uppehåll V.44.

 

Avslutningskonsert

Vi har vår avslutningskonsert söndag den 17 november kl.17.00 på KFUM Ungdomens Hus i Jönköping tillsammans med vårt liveband med mycket professionella och svängiga musiker.

 

Körledare

Millan Holm är utbildad sångpedagog och musiklärare vid Musikhögskolan i Göteborg och har sedan examen 1997 varit verksam som sångpedagog samt har mångårig erfarenhet som körledare. Frilansar som sångerska och sångpedagog samt med körkonceptet SoulVoices i samarbete med Studieförbundet Bilda, Jönköping.

 

Facebook

Gå gärna in på vår facebooksida, SoulVoices Jönköping och gilla.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Gräshagskyrkan
Lovisagatan 10
55472 JÖNKÖPING

Mer inom Kör

Mer inom Musik