Skip to main content

Folkmusikkören Tradidá - Linköping

Tradidá Linköping

Plats: Skylten Oskarsgatan 3B, Linköping

Ledare: Marie Länne Persson

Tid: 19.00 – 20.45

Prel. Startdatum: Torsdagen 22 augusti, 7 tillfällen, varannan vecka

Kursavgift: 950kr

 

Sedan snart två år har folkmusikkören Tradidá funnits i både Linköping och Kisa. Kören är också en kurs i folklig sång där olika röster sjunger både unisont, i växelsång och i stämmor. Arrangemangen, som är skrivna av körens ledare Marie Länne Persson, lärs in på gehör. Tradidá leker med rytmer och klanger, slipar både hörsel och röster, jobbar med texter och uttal och har det både svettigt, svängigt och svinkul!

Repertoaren är folkliga visor, urgamla och nygjorda!

 

Välkomna att sjunga tillsammans!

Marie Länne Persson: Sångerska, musiker och arrangör inom genren folkmusik med egen tradition från Småland. Lång erfarenhet som musiker (Sågskära, Blåqvint, Bessman), pedagog (rytmikpedagog), teatermusiker (Smålands Musik & Teater, Västanå Teater), arrangör (brasskvintett + sång mm). Leder även Slaka Balladforum, som medverkade i Allkonstverket ”Vi släcker mörkret” på Konsert&Kongress i Linköping.

 

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Skylten
Södra Oskarsgatan 3
58110 LINKÖPING

Mer inom Musik

Mer inom Kör