Skip to main content

Popitoppkören måndagar 19:30 hösten 2019 med Susanne Fellbrink

Popitoppkören är en kör för alla sångglada som gillar att sjunga poplåtar som legat eller ligger på topplistorna

Susanne Fellbrink

Pop i topp helt enkelt. Mestadels svenska hits. Vi använder inga noter utan Susanne lär ut alla stämmor på gehör under repetitionerna. Du kommer även att kunna lyssna på dina stämmor i en app om du vill träna mer hemma :).

Dag: Måndag
Tid: 19:30
Plats: Kyrkans Hus, Floragatan 4, Sundsvall
Antal träffar: 12 ggr + en avslutningskonsert
Pris: 980:-
Repdatum:
sept; 2, 9, 16, 23, 30

okt: 7, 14, 21, (28 lov)

nov: 4, 11, 18, 25

 dec: 1:a avslutningskonsert

– Jag har så många olika erfarenheter som jag vill dela med mig av och det finns inget som gör mig så glad som när jag märker att jag kan smitta av mig av min energi och sångglädje till andra. Musik och att sjunga är fantastiskt på alla sätt och vis, inte minst för hälsan. Det känns extra roligt att ha startat en kör där vi sjunger popmusik på svenska. Jag skriver all min egen musik på svenska och jag tycker att man får en helt annan känsla i sången när man sjunger på sitt modersmål. Och är svenska inte ens modersmål så är det ett roligt sätt att lära sig ett nytt språk på, säger Susanne Fellbrink, grundare av Popitoppkören och körledare i densamma.

Vill du bli en popitopp-köris i höst så klickar du på gröna knappen ”anmäl dig” här bredvid.

Läs mer om Popitoppkören på popitoppkören.se

Du är varmt välkommen!
Hälsningar
Susanne Fellbrink & Studieförbundet Bilda Mitt

 

 

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Kyrkans hus
Florgatan 4
85237 SUNDSVALL

Mer inom Musik

Mer inom Kör