Skip to main content

Spela med FolkUngar: musikworkshop - Färila

Välkommen på musikworkshop med FolkUngar - för dig som är 5-12 år!

Här får du spela instrument, skriva en egen låttext och sjunga med fantastiska gänget i FolkUngar.

Du behöver inga förkunskaper för att komma. Instrument får du låna av FolkUngar. Det behövs ingen föranmälan, du anmäler dig på plats. Vi bjuder på fika under workshopen. Efter workshopen kan du se FolkUngars föreställning Den magiska stormflöjten i samma lokal, Färila revyn, kl. 19.00.

En workshop med FolkUngarteamet är ett glädjefyllt musikaliskt möte där vi hoppsar, tramsar, dansar, spelar och sjunger. Grunden är folkmusiken men kryddad med moderna arrangemang och barnens egna tolkningar. Barnen får upptäcka spelglädjen och använda sin kreativitet, uppleva gruppdynamik, lyhörd­het och nya uttryck för att ha roligt och spela instrument tillsammans.

FolkUngars instrumentbank följer med vid varje besök. Där finns instrument att låna till alla, fioler och guitaleles. Instrumenten är stämda i färdiga ack­ord och färgmärkta för att det ska låta bra och vara lätt att spela med på en gång.
Mer info om vilka FolkUngar är hittar du på deras hemsida: www.folkungar.se

Frågor besvaras av Eiwor Kjellberg: eiwor.kjellberg@bilda.nu

”Spela med FolkUngar” är en sommarlovsaktivitet som arrangeras av Studieförbundet Bilda med stöd av Ljusdals kommun.
Visa mindre

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik