Skip to main content
Just nu upplever vi störningar gällande anmälan till vissa arrangemang. Tack för ditt tålamod vid eventuella problem!

När sången berör

Sagt om förra årets kurs "Vilken kurs!! Det bästa jag har gjort på flera år! Och den gav mersmak så nu ska jag fortsätta ta sololektioner till hösten för en av lärarna som vi hade."

Sång och musik är ofta något vi lyssnar på som underhållning. Att musicera själv är så mycket mer!

Att sjunga och spela handlar om personlighetsutveckling, om hälsa och välbefinnande, balans och disciplin, om att lära för livet även om man inte kommer att ha sången som yrke!

Tillsammans med Strandkyrkan i Lomma och Emilia Falcaru arrangerar vi nu en ny sångkurs i formatet med mästerklasser. Det bjuds också på konserter två av kvällarna. Att delta i mästarklass innebär att du kommer att få undervisning enskilt/inför åhörare. På detta sätt lär du dig också att känna dig mer hemma på en scen inför publik.

Datum: 16-18 augusti.

Mer information om tider och priser kommer.

För frågor så kan man i nuläget kontakta hillevi.jonsson@equmeniakyrkan.se

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Strandkyrkan
Sävgången 2
23433 LOMMA

Mer inom Musik