Skip to main content
Just nu upplever vi störningar gällande anmälan till vissa arrangemang. Tack för ditt tålamod vid eventuella problem!

Skrivarcaféer

Vill du träffa andra som också skriver, få inspiration och dela utmaningarna med fler? Kom på skrivarcafé! Här träffas vi och pratar om skrivande, drivkrafter och drömmar, skrivkramp och nya vändningar.

Våra nya skrivar-caféer är öppna forum för alla som skriver. Du får tillfälle att prata med andra om texterna och skrivandet. Vi peppar varandra i att fortsatta skriva oavsett varför du börjat. Det spelar ingen roll om du skriver livsberättelser, självupplevt, påhittat, dagbok eller dikt. Här finns plats för alla.

Ledare är Katja Bexar men vi skapar forumet och samtalet tillsammans. Kom som du är med dina erfarenheter och tankar. Inga förkunskaper eller förberedelser krävs.

Vi träffas onsdagar, 15 maj och 12 juni kl 18:30
Träffarna är gratis (men glöm inte att anmäla dig) och vi bjuder på fika.

Varmt välkommen!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Litteratur