Skip to main content
Just nu upplever vi störningar gällande anmälan till vissa arrangemang. Tack för ditt tålamod vid eventuella problem!

Fågel fenix – livsnära sånger och berättelser om kriminalvården

Fängelsepastor och Frälsningsofficer Roger Blomberg sjunger egna trubadurlåtar och berättar om sina

Roger Blomberg om boken:

”Jag har kallat boken ”Fågel Fenix” för en reflektions- och tänkebok. Den är skriven med utgångspunkt från min 15 åriga erfarenhet från fängelse- och häktesvärlden. Den handlar om människor jag mött, om ångest, problem men också förändring och glädjeämnen.”

Om författaren

Roger Blomberg är frälsningsofficer/pastor inom Frälsningsarmén och Equmenikakyrkan. Han bor i Närke och arbetar som fängelsepastor på Kumlaanstalten samt vid häktet i Örebro. Har även viss tjänst inom Frälsningsarmén på kåren i Örebro. 2016 kom hans femte bok ut: ”Fågel Fenix”, en reflexions- och tankebok som bygger på erfarenheter inom svensk kriminalvård. Han har tidigare skrivit boken ”Innanför murarna”, en roman om en fängelsepastor och hans upplevelser.

Fri entré. Välkomna!

Arrangemanget är ett samarbete med Frälsningsarmén.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Skelleftehamn, Frälsningsarmén
Blåsaregatan 24
93231 SKELLEFTEHAMN

Mer inom Folkhälsa

Mer inom Existentiella frågor