Skip to main content
Hej! Vi har gjort om vår webb. På denna sida hittar du mer information och länkar till populära sidor. Läs mer

#killmiddag för yrkesverksamma i skogsbranschen - Skellefteå

Hej du som är yrkesverksam inom skogsbranschen, välkommen till Killmiddag! Killmiddag är ett forum för killar och män att prata om manlighet och jämställdhet utifrån egna erfarenheter. Varje tillfälle – ett nytt tema med utgångspunkt från Make Equals samtalsguider. Vi tror på samtalets makt för att påbörja en förändring. Var en förebild, börja snacka med andra män idag.

Till alla som deltar erbjuder vi middag och alkoholfri dryck till en kostnad av 175 kronor.

Betalning kan göras via Swish på plats, eller via faktura i efterhand (Ange ev avvikande fakturaadress i noteringsfältet). Ange eventuell specialkost i noteringsfältet eller om vi på annat sätt kan underlätta ditt deltagande!

Obs. sista anmälningsdatum 6 maj. Vid avanmälan efter 6 maj debiteras full deltagaravgift.

Arrangemanget är ett initiativ från yrkesverksamma inom skogsbranchen i Västerbotten, i samverkan med Studieförbundet Bilda och Länsstyrelsen Västerbotten.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Skellefteå Scandic
Kanalgatan 75
93134 SKELLEFTEÅ

Mer inom Folkhälsa