Skip to main content
Just nu upplever vi störningar gällande anmälan till vissa arrangemang. Tack för ditt tålamod vid eventuella problem!

Kurs på Delsbostämman - Låtar, arr och improvisation med Jens Comén

Är du sugen att fördjupa och bredda ditt spel är detta den bästa chansen du får i sommar när Jens Comén lär ut trix och tips!

Hur kan man improvisera i folkmusik? Utifrån ett par folklåtar testar vi olika sätt att arrangera, samspela och ha kul med musiken. Jens Comén är saxofonist och kompositör som gärna spelar allt från folkmusik, rock och reggae till jazz och improvisation. Han har spelat teatermusik i alla dess former och hörs i folkrockgruppen Hoven Droven samt Bo Lyckligs gammeldansorkester.

Du behöver ha viss vana av att lära på gehör och behärska ditt instrument för att gå denna kurs.

Jens Comén är saxofonist och kompositör som gärna spelar allt från folkmusik, rock och reggae till jazz och improvisation. Han har spelat teatermusik i alla dess former och hörs i folkrockgruppen Hoven Droven samt Bo Lyckligs gammeldansorkester.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkmusik

Mer inom Musik

  • Plats
    Ängelholms kommun + 1 län till
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag, Torsdag 09:00 - 15:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer