Skip to main content

Intresseanmälan om högläsning i Umeå kommun

Högläsning väcker känslor, minnen och skapar nya tankebanor hos äldre människor. Tycker du om att uttrycka dig, läsa högt och träffa människor så kanske du ska bli en av våra högläsare? Din insats kommer att göra skillnad!

Inom kort startar vi en satsning på högläsning på äldreboenden i Umeå kommun. Anmäl ditt intresse så får du inbjudan till en första inspirationsträff. På inspirationsträffen får du veta mer om hur det funkar att vara högläsare, vad högläsning kan betyda för individer som själva inte längre kan läsa litteratur. (Obs! Tid, plats och datum för inspirationsträff är ej klart)

För dig som sedan vill gå vidare erbjuds sen en kurs på tre tillfällen där du får allt du behöver för att bli en fullfjädrad högläsare och för att få kontakt med ett äldreboende där du är efterfrågad och efterlängtad.

Välkommen in med din intresseanmälan!

Läs mer om Bildas högläsning

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Mer inom Pedagogik och metodik

  • Plats
    Stockholms län + 1 län till
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 17:30 - 20:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer