Skip to main content
Just nu upplever vi störningar gällande anmälan till vissa arrangemang. Tack för ditt tålamod vid eventuella problem!

Existentiella filmsamtal – på distans måndagscirkel

Existentiell Filmfestival är festivalen som sätter samtalet i fokus där både allmänmänskliga och existentiella frågor diskuteras i förhållande till samhällsaktuella teman.

 Årets tema är Du sköna nya värld?

För dig som besökt årets filmfestival och som vill se alla seminarierna samt fortsätta samtalen erbjuder vi nu möjligheten att göra det på distans.

I dessa samtal utgår vi från filmerna och de inspelade seminarierna, och fortsätter med fördjupade diskussioner i en digital mötesplats.

Ni träffas i videomöten om 1, 5 timme vardera på en fast dag och fast tid varje vecka. samtalen leds av Stefan Björnlund, filmvetare, moderator och projektledare för arrangörsgruppen Existentiell Filmfestival. Mellan träffarna ser var och en – på valfri tid – på veckans seminarium. Vill du se filmerna igen , använd respektive streamingtjänst. Hyresavgiften (vanligtvis 39 kr) betalar du själv.

 

För att delta i cirkeln på distans behöver du:

En dator med Internetuppkoppling och webbkamera. Gärna också hörlurar med mikrofon. Ett par vanliga mobilhörlurar brukar fungera bra.

 

Varmt välkommen!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Existentiella frågor

Mer inom Folkhälsa