Skip to main content
Hej! Vi har gjort om vår webb. På denna sida hittar du mer information och länkar till populära sidor. Läs mer

Boka dina egna spelningar - en föreläsning för band och artister med Kristian Anttilla

Med snart 20 år i musikbranschen och fler än 800 konserter i ryggen, varav de senaste 300 bokade på egen hand, räknas Kristian Anttila som en av Sveriges flitigaste turnerande artister. Den 5 april kommer han till våra lokaler på Bilda i Luleå och delar med sig av erfarenheter, råd, samt en och annan rolig anekdot ur ett långt artistliv.

Kristian börjar alltid med att ta reda på vilka målstättningar / ambitioner som finns i gruppen. Därefter går han igenom hur du:

  • hittar potentiella spelställen,
  • presenterar dig själv på ett attraktivt och effektivt sätt,
  • förhandlar med arrangörer, hur du planerar turnéer och hur du sen genomför dem på ett vettigt och hållbart sätt,
  • hittar samarbetspartners och finansiärer.

Föreläsningen riktar sig till band och artister som vill boka sina egna spelningar, oavsett om det är för skojs skull eller om ni vill satsa på musiken.

Föreläsningen är kostnadsfri, men för att hålla koll på hur många som dyker upp behöver vi din anmälan. Anmäl dig via formuläret här på sidan.

Välkommen!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Luleå Bilda Bangårdsgatan
Bangårdsgatan 2
97235 LULEÅ

Mer inom Band

Mer inom Musik