Skip to main content
Hej! Vi har gjort om vår webb. På denna sida hittar du mer information och länkar till populära sidor. Läs mer

Allspelslåtar - med Andreas Risan

Vill du vara i bra form till spelmansstämmorna? Då är denna kurs med Andreas Risan något för dig!

Under 8 tillfällen så får du lära dig kända allspelsmelodier, oktav på melodier, 2:a stämmor och även väldigt enkla komp så att du alltid kan vara med och spela på allspel. Utöver vissa bestämda melodier av mig så har kursdeltagarna en stor chans att välja allspelslåtar. Kursen innehåller en del teknik också eftersom det är en så central sak när man spelar fiol.

Kursen är på fiol & nyckelharpa. Alla är välkomna oavsett nivå, nybörjare som erfarna, och Andreas kommer att anpassa kursen till de nivåer som finns.

Ledare

Andreas Risan

Schema

Kursen pågår från 27 mars till 29 maj. Det är lektion varje vecka förutom 3 april. Lektionstiden är 19.00-20.30 förutom första och sista tillfället då det är en extra lång lektion 19.00-21.30.

Anmälan och kontakt

Anmäl dig och ställ frågor till Andreas Risan på anterisan@gmail.com eller 070-3352770.

 

Kursen i allspelslåtar arrangeras av Andreas Risan i samarbete med Studieförbundet Bilda.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Mäster Olofsgården
Svartmansgatan 6
11129 STOCKHOLM

Mer inom Folkmusik

Mer inom Musik