Skip to main content

Hemavanmötet - Gospeldag

Välkommen till sommarens stora körevent – gospeldag med Samuel Ljungblahd den 15 augusti i Hemavan!

I samband med Hemavanmötet, Equmeniakyrkans stora sommarkonferens i Hemavan, bjuder vi in till en kördag tillsammans med körledare Petra Falk och sångaren Samuel Ljungblahd. Vi repeterar under torsdagen och avslutar sedan med en konsert kl 19.00. Konserten blir startskottet för Hemavanmötet. Innan kördagen över du på egen hand med hjälp av noter och ljudfiler. Pris: 395 kr inkl lunch, 300 kr för dig som sjunger i någon av Bildas körer. Lunch serveras på Hemavan Fjällstation.

Anmälan senast 1 augusti, antalet platser är begränsat och anmälan är bindande vid inbetald avgift. Inbetalad avgift återbetalas ej. Notera i anmälan om du tillhör en Bildakör och om du har någon allergi som vi behöver ta hänsyn till.

När din anmälan registrerats och du betalat anmälningsavgiften är du anmäld och har en plats i kören. Då får du ett bekräftelsemejl med en länk till noter och ljudfiler så att du kan öva på egen hand och komma väl förberedd. Där finns också schema för dagen och information av praktisk karaktär.

Arrangörer: Studieförbundet Bilda och Equmeniakyrkan Region Nord

 

 

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Kör