Skip to main content

Västafrikanska dans och trumdagar - Järvsö

Västafrikanska dansdagar i Hälsingland; klasser både för dig som är nybörjare och för dig som vill fördjupa dina kunskaper. I år har vi även tillägget yoga! Datum: 29 juli - 1 augusti Plats: Stenegård i Järvsö, dans i fantastiska Träteatern, trummor i mysiga Stallet.

Danskurserna leds av Lansana Bangora och Aisha Camara. De är båda professionella dansare från Guinea, som har turnerat världen över med olika danskompanier, och med lång erfarenhet av att lära ut. Klasserna har livekomp av slagverkarna Abdoulaye, Zonto Keita samt Alseny Eder Sylla.

Djembekursen kommer att ledas av Abdouley Camara från Guinea/Stockholm

 

Info och anmälan: Viveka Sjögren: vi.sjogren@telia.com, 070-250 6991

För att vara säker på att få plats, anmäl senast 10 juni, sen i mån av plats! Anmälningsavgift 500 kr, och resten av kursavgiften ska vara färdigbetald när vi börjar.

 

Kursupplägg: Välj vilka pass du vill delta i enligt nedan, nybörjardansen har ett lugnare tempo och enklare koreografier än fortsättningsgruppen där tempot blir högre och stegen mer avancerade. Du kan också välja att vara med i båda passen.

Dans nybörjare: 1 300 kr

Dans fortsättning: 1 500 kr

Båda dansgrupperna: 1 900 kr  (Du kan välja Drop-In/ danspass: 350/400 kr)

Djembe: 600 kr

Hela västafrikanska paketet: 2 500 kr

Yoga, två eftermiddagar och en morgon,sammanlagt 4 timmar: 300 kr

Drop-In yoga för dansdeltagare: 110 kr.  Bokas nu men betalas på plats till Carin West

 

Välkommen till inspirerande dagar i Hälsingland!

Kurserna görs i samarbete med Studieförbundet Bilda och Stenegård.

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Träteatern
Stenegård
82754 JÄRVSÖ

Mer inom Dans och teater

Mer inom Folkdans