Skip to main content
Just nu upplever vi störningar gällande anmälan till vissa arrangemang. Tack för ditt tålamod vid eventuella problem!

Barnkörveckan på Fårö - Vuxenkören

Välkommen till Barnkörveckan 2019, 8-13 juli.

Minisar och Bubblor börjar sina sångrepetitioner redan på måndagen den 8 juli men Invigningen är först den 9 juli. Konserterna för Minisar och Bubblor är på fredagen den 12 juli och för de andra på lördagen den 13 juli.

För exakt tid och plats, gå in på barnkörveckans egna hemsida

Vuxenkören

I vuxenkören återfinns såväl gotlänningar som semestrande fastlänningar och inte minst föräldrar till barn från minikören, bubblorna, barnkören och ungdomskören.

 

Körledare

Karin Eklundh

 

Anmälan

Priset gäller anmälningar till och med den 31 maj 2019. Därefter höjs priset med 100 kr/deltagare fram till sista anmälningsdagen 30 juni 2019. Efter det är det efteranmälning på plats och då är avgiften 200 kr högre.

 

Faktura skickas med 10 dagars betalningstid. Anmälan är bindande först när betalning erlagts, Bildas anmälningsvillkor gäller.

I samband med anmälan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. GDPR-policy Barnkörveckan på Fårö

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Stora Gåsemora
Fårö Stora Gasmora 4200
62467 FÅRÖ

Mer inom Kör

  • Plats
    Örebro kommun + 1 län till
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 18:30 - 20:30
  • Tillfällen
    14 tillfällen
Läs mer

Mer inom Musik