Skip to main content

Barnkörveckan på Fårö - Minisar (4-5 år)

Välkommen till Barnkörveckan 2019, 8-13 juli.

 

Minisar och Bubblor börjar sina sångrepetitioner redan på måndagen den 8 juli men Invigningen är först den 9 juli. Konserterna för Minisar och Bubblor är på fredagen den 12 juli och för de andra på lördagen den 13 juli.

För exakt tid och plats gå in på barnkörveckans egna hemsida

Minisar

4-5 åringarna har en alldeles egen kör som heter Minisar. Här sjungs det välkända sånger, roliga sånger och helt nyskrivna sånger. Lagom långt och lagom roligt för våra allra yngsta sångfåglar.

 

Körledare

Ida Blomqvist

 

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret här på sidan. Observera att du ska fylla i ditt barns namn och personnummer, inte ditt eget.

 

Vi bjuder som förra året på körtröjan till alla barn och ungdomar som anmäler sig senast den 31 maj 2019. För att få rätt storlek är det viktigt att ni uppger storleken i samband med anmälan i noteringsfältet. Aktuella storlekar är: 90/100 cl, 110/120 cl, 130/140 cl, 150/160 cl, S, M och L. (Man får gärna skriva storlek ändå men vi kan inte garantera att vi hinner få hem tröjor till de som anmäler sig sent).

 

Priset gäller anmälningar till och med den 31 maj 2019. Därefter höjs priset med 100 kr/deltagare fram till sista anmälningsdagen 30 juni 2019. Efter det är det efteranmälning på plats och då är avgiften 200 kr högre.

 

Faktura skickas med 10 dagars betalningstid. Anmälan är bindande först när betalning erlagts, Bildas anmälningsvillkor gäller.

I samband med anmälan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. GDPR-policy Barnkörveckan på Fårö

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Stora Gåsemora
Fårö Stora Gasmora 4200
62467 FÅRÖ

Mer inom Musik

Mer inom Kör