Skip to main content
Hej! Vi har gjort om vår webb. På denna sida hittar du mer information och länkar till populära sidor. Läs mer

Prova på personligt skrivande

Under en eftermiddag får du tillfälle att prova på skrivande på dina villkor. Författaren och skrivvägledaren Anna Sundström Lindmark från Write Your Self leder workshopen men det är din berättelse som får plats. Under workshopen får du vägledning och verktyg för att skriva din egen livsberättelse (eller en helt annan). Inga förkunskaper krävs och du får skriva på det sätt och med det språk som känns bra för dig. Vi fokuserar på berättelsen, grammatik och stavning spelar ingen roll.

Write Your Self bygger på en traumaanpassade skrivmetod med fokus på att föra val och egenmakt tillbaka till den som skriver. Det är ett läkande och självstärkande skivande. Skrivprocessen består av 8 steg. Under workshopen får du som deltagarna bekanta dig med de tre första. Möjlighet finns att få materialet på engelska för den som vill.

Om ledaren

Anna Sundström Lindmark är journalist och författare, hennes ambition är att bryta skam och tystnad och på så vis synliggöra de dolda berättelserna. Hon brinner för att hjälpa andra att skriva och bejaka sin inre skaparkraft. Hon har gett ut böckerna I skuggan av ett geni och Vi skulle segla runt jorden.

Läs mer om Anna på www.annasundstromlindmark.se

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Litteratur