Skip to main content
Hej! Vi har gjort om vår webb. På denna sida hittar du mer information och länkar till populära sidor. Läs mer

Föräldrar emellan - Ungas utsatthet på nätet med Caroline Engvall

Hur kan vi som vuxna upptäcka när barn och unga människor utsätts på nätet? Hur kan vi som vuxenvärld våga fråga och orka lyssna på våra unga om deras nätvanor? Vad händer med de barn som sexbilder och –filmer sprids utom kontroll på nätet och hur agerar förövarna på nätet?

Välkommen till en föreläsning med Caroline Engvall, journalist, författare och engagerad inom ungas utsatthet på nätet. Denna kväll vill vi ge dig som vuxen att få kunskap om ämnet och hjälp att kunna uppmärksamma barn och ungas situation och kunna samtala om det som händer på nätet.

Efter föreläsningen får du även information om Studieförbundet Bildas samtalsmaterial Ungas utsatthet på nätet – att våga fråga och orka lyssna där du som förälder och barn kan samtala vidare.

För planerings skull får ni gärna föranmäla er till höger i anmälningsrutan.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa