Skip to main content
Hej! Vi har gjort om vår webb. På denna sida hittar du mer information och länkar till populära sidor. Läs mer

Samtal om tro

Backadalskyrkan kommer under våren 2019 inbjuda till några kvällar som har rubriken ”Samtal om tro”. Ambitionen är att samtala om och intellektuellt bearbeta några stora livsfrågor. Syftet är inte att komma fram till ”rätt svar” utan att tillsammans tänka och samtala om dessa frågor. Det är alltså inte apologetik (försvar av tron) där vi kommer på bra svar som vi kan presentera för människor som inte tror, utan mer av ett gemensamt samtal om trons mysterier.

Kvällen kommer att innehålla korta föreläsningar som ger ingång till samtal i mindre grupper kring fikaborden. Den största delen av kvällen sker i dessa grupper. Sedan lyfts samtalet även i helgrupp.
Om du är intresserad av att samtala om tron på detta sätt så är du välkommen till dessa kvällar. Tänk även på om du kan bjuda med någon annan som skulle uppskatta en sådan samling.

31/1 Finns Gud? – Argument för och emot.
28/2 Vad är meningen med livet?
21/3 Leder alla religioner till samma Gud?
25/4 Kan Jesus verkligen ha uppstått?

Under kvällen så kommer vi att erbjuda fika till bra pris.

Arrangemanget görs i samarbete med Studieförbundet BILDA.

Har du frågor eller funderingar så hör av dig i evenemanget eller nedan:
Göran Corneskog, 076-942 51 13
goran@backadalskyrkan.se
www.backadalskyrkan.se

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Backadalskyrkan
Rimmaregatan 1
42245 HISINGS BACKA

Mer inom Religion och tro