Skip to main content

Hemavanmötet - Fjällvandring HögPuls

På Equmeniakyrkans sommarkonferens Hemavanmötet finns ett program för alla åldrar; bibelundervisning, gudstjänster, kreativa workshops, utfärder och utmaningar. Sjung med Samuel Ljungblahd, lyssna till Britta Hermansson och Tomas Sjödin, gå på dagstur och lär dig mer om tron och fjället. Konferensen äger rum i Hemavan 15-18 augusti och är öppen för alla.

För dig som vill möta fjället i lite högre tempo med fler höjdmeter. Här finns två alternativ:
– Fjällvandring med lagom sträcka för en dagsutmaning. Passar dig som är van vid långa promenader eller fjällvandringar, och ser färden som en del av utflykten. Kräver medelgod kondition. Passar ungdomar från 16 år. Räkna med aktiv vandring i minst 2h.
– Fjällöpning. Känn friheten att snabbt ta sig fram i vacker fjällterräng. Vi håller bekväm löpfart med snabb gång i branta backar, och tar förstås tid för vattenpauser. Deltagarna ska han vana att springa minst 10km.

– Tid: Avfärd 10.30 från Hemavan Fjällstation.

– Transport: Vandring/Löpning

– Att tänka på: Vandring: Ta med matsäck. Vid löpning: Lätt ryggsäck med plats för varmare ombyte och vattenflaska.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Samhällsengagemang

Mer inom Geografi och historia