Skip to main content

Hemavanmötet - Bibliodrama & pilgrimsvandring

På Equmeniakyrkans sommarkonferens Hemavanmötet finns ett program för alla åldrar; bibelundervisning, gudstjänster, kreativa workshops, utfärder och utmaningar. Sjung med Samuel Ljungblahd, lyssna till Britta Hermansson och Tomas Sjödin, gå på dagstur och lär dig mer om tron och fjället. Konferensen äger rum i Hemavan 15-18 augusti och är öppen för alla.

”Skatten” är tema för vandringen som leder oss in i Kobåset. Vi får fina utsikter och hittar härliga rastplatser nära strömmande vatten. Där kommer vi att reflektera över skatter i bibelord, våra liv och ”naturens katedral”. Ta gärna med en favoritbibelvers – kanske kan du den utantill? Vi får tillfälle att dela med oss av våra skatter. Dagen präglas av bibliodrama och pilgrimsvandring. I samband med lunchrasten erbjuds vi att delta i en enkel nattvardsandakt.

Tid: Avfärd kl 10.30 från Hemavan Fjällstation. Hemkomst ca kl 16.00.

Plats: Området ovanför Hemavan Fjällstation.

Transport: Vi går dit vi ska.

Att tänka på: Ta med matsäck. Svårighetsgrad måttlig, heldags vandring, bra skor. Max antal deltagare 15.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro

  • Plats
    Malmö kommun + 1 län till
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag 10:00 - 15:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer