Skip to main content

Hemavanmötet - Ruttjebäcken

På Equmeniakyrkans sommarkonferens Hemavanmötet finns ett program för alla åldrar; bibelundervisning, gudstjänster, kreativa workshops, utfärder och utmaningar. Sjung med Samuel Ljungblahd, lyssna till Britta Hermansson och Tomas Sjödin, gå på dagstur och lär dig mer om tron och fjället. Konferensen äger rum i Hemavan 15-18 augusti och är öppen för alla.

Följ med till en av områdets vackraste platser – Ruttjebäcken! Här har vattnet skapat ett alldeles eget och naturligt vattenland med jättegrytor, vattenfall och flathällar. I området finns också den mycket sällsynta orkidén Brudkullan och den som vill kan följa med upp på fjället och leta efter den.

Tid: Avfärd 10.30 från Hemavan Fjällstation. Hemkomst senast 16.00

Plats: Ruttjebäcken, ca 15 km från Hemavan.

Transport: Vi åker i egna bilar.

Att tänka på: Lätt vandring. Ta med matsäck. Max antal 40 st.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Hållbar utveckling

Mer inom Samhällsengagemang

Odla ätbart!
  • Plats
    Örnsköldsviks kommun + 1 län till
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 19:00 - 21:00
  • Tillfällen
    5 tillfällen
Läs mer