Skip to main content

Hemavanmötet - Reflektionsvandring kortare

På Equmeniakyrkans sommarkonferens Hemavanmötet finns ett program för alla åldrar; bibelundervisning, gudstjänster, kreativa workshops, utfärder och utmaningar. Sjung med Samuel Ljungblahd, lyssna till Britta Hermansson och Tomas Sjödin, gå på dagstur och lär dig mer om tron och fjället. Konferensen äger rum i Hemavan 15-18 augusti och är öppen för alla.

Vi går från Hemavan Fjällstation och följer Umeälvens strand på den nyanlagda leden. Under vandringen, som delvis är i tystnad, får vi reflektera och fundera kring livet och tron. Då vandringen börjar efter lunch går den bra att kombinera med bibelstudiet på förmiddagen. De frågeställningar och texter vi bär med oss går hand i hand med temat för studiet.

Tid: Samling 13.00 vid Hemavan Fjällstation. Vandringen tar ca 3 timmar i lugn takt.

Plats: Från Hemavan Fjällstation, längs Umeälven och tillbaka.

Transport: Ingen transport behövs.

Att tänka på: Lätt vandring, lämplig för den som inte orkar gå så långt eller fort. Ta gärna med fika. Max antal 40 st.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Geografi och historia

  • Plats
    Örnsköldsviks kommun + 1 län till
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 13:00 - 15:00
Läs mer

Mer inom Samhällsengagemang