Skip to main content
Hej! Vi har gjort om vår webb. På denna sida hittar du mer information och länkar till populära sidor. Läs mer

Sheside presenterar: Yung Titties på Broken Dreams

Sheside är stolta att presentera: Yung Titties! + support.
Pris: 100 kr, betalas i dörren, kontanter eller swish.

Tsunami är en hiphop-låt som är skriven och producerad av Yung Titties. Den handlar om att ta makt över sin egen sexualitet och de som trio representerar tre olika, nämligen hetero-, bi- och homosexualitet. De rappar på både svenska och engelska. Låten genomsyras av feministiska budskap och vi har varit noga med att ALLT i denna process såsom låten, omslag och mastring är skapat av kvinnor.

“Tsunami är ett fet hyllning till Pussy:n och alla som har en OCH ett långt fuck-you-finger till alla som inte ger Pussy:n den tillfredsställelse den förtjänar!” – Yung Titties

Nu är Yung Titties aktuella med bangern “Say My Name” och vi väntar med stor spänning på vad hiphop-trion bjuder på härnäst.

https://www.facebook.com/events/292077048137783/

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik