Skip to main content

Kurs för cirkelledare till studiecirkeln Städklar

Uppdaterad:

Välkommen till en intensivkurs i den yrkesorienterade studiecirkeln Städklar, för dig som vill bli ledare i studiecirkeln Städklar i Bildas regi.

Under dagen får du utbildning i professionell lokalvård av vår utbildare Urban Widholm. Du kommer också få ta del av pedagogiska tips och idéer i hur man jobbar språkutvecklande i Städklar.

Utbildningen sker digitalt via Zoom.

Länk skickas till din mejl innan kursstart.

Anmäl dig senast måndag den 29/8. Ange i noteringsfältet om vi kan göra något särskilt för att underlätta ditt deltagande.

Vi frågor, kontakta Emelie Almgren.

Syfte och mer information

Städklar är en 40 h studiecirkel där deltagarna får lära sig professionella städrutiner, samt träna yrkesinriktad svenska. Målgrupp är främst utrikesfödda korttidsutbildade som står långt från arbetsmarknaden.
Studiecirkeln går igenom tydliga moment som kan intygas i efterhand, så ett kursintyg kan konkret visa vilka delar som deltagaren har gått igenom. Intyget blir därmed värdefullt i arbetssökning.
Ledarutbildningen syftar till att blivande cirkelledare ska få koll på hur kursupplägget ser ut och vad som är viktigt att tänka på i genomförandet.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Arbetsliv

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Undrar om Gud… – En teologidag utifrån barns frågor om Gud, det goda och det onda

Undrar om Gud… – En teologidag utifrån barns fr...

Dagen vänder sig till såväl pastorer, anställda och ideella ledare i församling, studenter på ALT och andra som på olika sätt möter och reflekterar teologisk...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Örebro, Örebro kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 09:00 - 12:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer