Skip to main content

Berätta ditt liv - intresseanmälan

Att få berätta och bli lyssnad till är ett djupt mänskligt behov som ger existentiell mening och sammanhang.

Med utgångspunkt från berättelserna i våra egna liv, träffas vi varannan torsdag för att berätta för varann. Varje träff har olika teman och vi samtalar om det som är personligt och nära. Om det finns önskemål att också skriva ner sin berättelse ger vi utrymme för det.

För att alla ska känna sig trygga kommer vi överens om att allt som sägs och delas med varann, stannar i gruppen.

För vem? I januari startar vi en grupp för, av och med kvinnor som hunnit fylla 62 år och äldre. Den är nu fullsatt, men du är välkommen att anmäla ditt intresse i anmälningsformuläret för yngre och män.

Fler grupper Om du är under 62 år, eller om du vill vara med i en berättargrupp för endast män, är du också välkommen med din anmälan. Kryssa i den grupp du är intresserad av att delta i. Så fort vi har fått in 6-8 intresseanmälningar med yngre och/eller för endast män, startar vi särskilda grupper för er. Du kommer då bli kontaktad innan start.

Ledare för gruppen är Lilian Edman, utbildad i metoden.

Kontakt lilian@vardklockanskyrka.se Telefon 0735-04 68 99

Arrangörer: Vårdklockans kyrka och Bilda.

 

Bilden är efter originalmålning av Jenny Lennhammar

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Vårdklockans kyrka
Adelsgatan 43
62157 VISBY

Mer inom Existentiella frågor

Meditativ sång

Meditativ sång

Meditativ sång är ett pass av lugn karaktär där du får stanna upp för en stund och ta vara på sångens hälsofrämjande egenskaper.

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 19:00 - 20:30
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer

Mer inom Existentiell hälsa