Skip to main content

Bilda Vidare - Kultur och Hälsa

Det viktigaste vi har: mötet med och för de äldre

En inspirationsträff för dig som spelar och sjunger på äldreboenden och/eller leder studiecirklar med äldre.  Vi vill inspirera dig i ditt fortsatta folkbildningsarbete till att fortsätta möta våra äldre! 
Mikaela Simonsson har god erfarenhet av att sjunga på äldreboenden och utifrån det delar hon kunskap och tips. Hon definierar spelningarna på äldreboenden som de viktigaste spelningarna hon har. Det blir tillfälle till att ställa frågor. 

 Under träffen får du också möta andra artister och ledare som samarbetar med Bilda Sydöst. Vi kommer även informera om de spännande saker vi har på gång och som du kan ha god användning utav.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa

Välkommen till ambassadör- och ledarhelg med tema existentiell hälsa!

Välkommen till ambassadör- och ledarhelg med tema existentiell hälsa!

Äntligen kan vi träffas på riktigt, fysiskt! Vi på Bilda är glada över att få hälsa dig som Bilda-ambassadör eller Bildaledare varmt välkommen till en helg där vi tillsammans får mötas, utvecklas och lära tillsammans!

  • Plats
    Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag, Lördag 17:00 - 21:00
  • Tillfällen
    2 tillfällen
Läs mer

Mer inom Kultur och hälsa