Skip to main content

Konsert med Lena Maria Vendelius

Välkommen till sommarkonsert på Strandgården

Strandgården i Villshärad. En sommargård med havsutsikt runt hörnet, trevlig miljö och möjlighet till övernattning. Tillsammans med Bilda erbjuder de bland annat sommarkonserter under sommarmånaderna. Välkommen!

Om kvällens artisten:
Lena Maria är sångerskan från Habo med hela världen som arbetsplats. Utöver sångfågel och framgångsrik inom handikappidrotten är Lena Maria även konstnär, författare och eftertraktad talare kring ämnen som människovärde, identitet och livskvalitet. Utifrån sitt eget liv inspirerar hon många människor, och hoppas att genom sin egen insamlingsstiftelse få hjälpa andra funktionsnedsatta runtom i världen. Lyssna på hennes egen version av ”Högt på ett berg” här: https://open.spotify.com/track/2dWZJGTJ8fAm6XvJvKDkZ0?si=813dfe890c86443d

Läs mer om Strandgården och andra planerade aktiviteter här: www.strandgarden.org

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Strandgården
Skarviksvägen 2
30565 VILLSHÄRAD

Mer inom Musik

Småbarnsmusik (0-4 år) – Intresseanmälan

Småbarnsmusik (0-4 år) – Intresseanmälan

Utveckla kropp och knopp med sång! Detta får du lära dig: traditionella och nya sånger, rörelser till musik samt spela på rytminstrument.

  • Plats
    Örebro, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 00:00 - 00:00
  • Tillfällen
    15 tillfällen
Läs mer