Skip to main content

SIK:s digitalt mini-seminarium med Susanne Gosenius

Välkommen till SIK:s digitalt mini-seminarium!

Tisdagen den 13 april 2021, kl. 13–16.

I april 2018 höll SIK traditionsenligt medlemsmöte och konferens i Sollefteå. Tanken är att medlemsmöte ska hållas ungefär vart annat år. Nu ligger vi rejält efter men hoppas kunna organisera ett i södra Skåne 4 – 6 oktober. Markera redan nu dessa dagar i din almanacka. Hög tid att få mötas live igen.

Men innan dess vill SIK-styrelsen bjuda in till ett kostnadsfritt mini-seminarium som innehåller moment av förberedelse för höstens konferens.

Seminariet kommer att hållas via Zoom. För att kunna hantera detta på bästa sätt behöver du senast den 8/4 anmäla dig via den bifogade länken.

 Program den 13/4 2021: 

Föreläsning av Susanne Gosenius.

Susanne Gosenius är jurist och samordnare för polisens brottsoffer- och personsäkerhetssektion i region Syd. I hennes arbetsuppuppgifter ingår även frågor gällande polisens avhopparverksamhet.

Susanne kommer att berätta om avhopparverksamheten, såväl regionalt som nationellt. Susanne har en bakgrund som brottmålsadvokat, men har arbetat med brottsoffer- och personsäkerhetsfrågor sedan 2007, såväl regionalt som nationellt.

Möjlighet för frågor och samtal kommer att finnas.

Samtal om SIK:s framtida roll och uppgift

Vissa punkter i SIK:S stadgar finns det skäl att fundera över. Därför vill vi starta ett samtal om SIK för att kunna fatta beslut om framtiden vid konferensen i höst.

Ungefär en månad innan seminariet kommer ett samtalsunderlag att skickas ut. Vid seminariet kommer det att finnas möjlighet att samtala i mindre grupper för att sedan dela med alla. Inga beslut skall fattas men era synpunkter är värdefulla i den fortsatta planeringen.

NAV-information

För frågor kontakta Lennart Henriksson, gl.henriksson@telia.com, 0708-493119 eller någon annan i styrelsen. Se uppgifterna på vår Facebookgrupp SiK – Själavårdare i Kriminalvården

Sista anmälningsdag är 8 april

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Samhällsengagemang