Skip to main content

Kroppens teologi, läger Marielund 30 april - 2 maj 2021

Välkommen på ett läger med temat kroppens teologi! För dig mellan 14 - 18 år.

Ett läger för dig som vill lära dig mer och få svar på frågor om kärlek, kyskhet, sexualitet och mycket mer! Föreläsarna på lägret är inga mindre än sr. Sofie, Peter Wiberg och Saara Saukko!

Sr. Sofie som skrivit boken ”Till Man och Kvinna Skapade Han Dem” , som handlar just om temat på lägret; Kroppens Teologi, kommer att hålla i undervisning om kroppens befrielse. Peter Wiberg kommer att berätta om sitt vittnesbörd och Sara Saukko kommer att prata skillnaden mellan kärlek och förälskelse. Tillsammans kommer vi att både få lyssna och diskutera olika ämnen som berör kroppens teologi. Vill du redan tjuvstarta? Ja, då kan du gå in på Sr. Sofies och Peter Wibergs hemsida www.kroppensteologi.se

Kroppens teologi kommer att varvas med andliga delar såsom den Heliga mässan, tidegärden samt tillbedjan. Var beredd på en bra helg för själen!

Lägret äger rum på Marielund på Ekerö i Stockholm. Vi börjar på fredagen runt 18.00 och slutar på söndagen senast kl.15:00.

Betalning sker till bankgironummer 101-3192 eller Swish nummer 1235715313. Vänligen ange namn som textmeddelande på betalningen.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Merna Audesho 0700732271 eller Claudia Lienert 0704854986.

Lägret arrangeras av Sveriges Unga Katoliker i samverkan med Bilda.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Stiftsgården Marielund
Stiftsgårdsvägen 21
17853 EKERÖ

Mer inom Religion och tro

Retreat: Kärlekens väg – Stillhet, bön och bibelreflektion

Retreat: Kärlekens väg – Stillhet, bön och bibelreflektion

Världen förändras inte av tvång och våld. Det går inte att omskapa tillvaron med mer av samma gift som förstörde den. Gud går en långsammare men effektivare väg. Hur kan vi uppfatta vår nya identitet, och hur förenas vi med Jesu intressen att förä...

 • Plats
  Svärdsjö, Falu kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag, Fredag, Lördag 18:00 - 22:00
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer
The miracle of the Holy Fire in the Holy Sepulchre

The miracle of the Holy Fire in the Holy Sepulchre

Fr. Matheos, the Chief Dragouman of the Greek Orthodox Patriarchate of Jerusalem, and Anna Koulouris, the English communications office at the Greek Orthodox Patriarchate of Jerusalem, describes the traditions and the culture of the Holy Week and ...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 18:00 - 19:00
Läs mer