Skip to main content

Trefaldighets katekesträffar

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till en ny termin i Heliga Trefaldighets katolska församling! Kommande läsår träffas alla i GRUPP A för undervisning jämna veckor och alla i GRUPP B ojämna veckor. Mer information om de olika gruppindelningarna finns på andra sidan.

Grupp A: Söndag den 5 september kl.9.00.

Grupp B: Söndag den 13 september kl.9.30.

Höstens alla datum hittar du på: http://www.trefaldighet.se/

Vi har gjort åtgärder för att anpassa registreringen pga. rådande Coronapandemi. Nu finns möjlighet att göra en digitalanmälan till trosundervisningen genom att fylla i den digitala blanketten direkt här på hemsidan.
 
Notera att dem första kontaktuppgifterna som skrivs är DITT BARNS följt av kontaktuppgifter till dig som är förälder.

I anmälan hittar du också möjligheten för ditt barn att bli medlem i TUK – Trefaldighets Unga Katoliker som tillhör Riksförbundet Sveriges Unga katoliker . Medlemskapet är kostnadsfritt och ditt barn kommer få 4 stycken härliga katolska barntidningar i brevlådan. För att bekräfta medlemskapet krävs det senare att ditt barn bekräftar sitt medlemskap genom en signatur på undervisningen. För mer information om Sveriges Unga Katoliker kan du gå in på www.suk.se

Katekesen i höst är anpassad utifrån skolregler under rådande pandemi / Covid-19. Stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk! Se vidare
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

För frågor kontakta kateketsansvarig Fiorella Bastidas
fiorella.bastidas@live.se

Välkommen!


Trefaldighets katolska församling har under många år samverkat med Studieförbundet Bilda som har i uppdrag att tillsammans med olika församlingar utveckla verksamhet inom folkbildning. Vårt främsta uppdrag är att det ska vara enkelt att starta och utveckla bra folkbildningsverksamhet, har du en ide för verksamhet? Då är vi gärna där och stöttar er! Allt från bibelstudier, hantverk, asylverksamhet, kvinnogrupper, lära sig nya språk, kompetensutveckling för kateketer och ungdomsledare, läger och föreläsningar. 
 
Vill du veta mer om vår samverkan med katolska kyrkan och betydelsen av folkbildning kan du hitta mer här! Du hittar bl.a.ett klipp där biskop Anders pratar om vår samverkan.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Heliga Trefaldighets kyrka
Järfällav. 150
17741 JÄRFÄLLA

Mer inom Religion och tro

Salt Sydsveriges lärjungaskola

För dig som vill utvecklas i din tro och gå vidare med Jesus.

  • Plats
    Åsljunga, Hässleholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag 19:00 - 20:30
  • Tillfällen
    3 tillfällen
Läs mer