Skip to main content

Kurs på Delsbostämman: Folklig stämsång med Anna Wikenius - KURSEN ÄR FULLTECKNAD.

KURSEN ÄR FULLTECKNAD! Delsbostämman och dess kurser kan inte genomföras som vanligt i år men vi ställer om vissa delar till digitala varianter! Sångerskan och pedagogen Anna Wikenius från flitigt turnerande Kongero och Folk'avant lär ut visor och låtar i stämmor på gehör, du kan vara med hemma vid din egen dator.

Anna jobbar stiltekniskt med sväng, attityd, artikulation, drillar och improvisation. Inga förkunskaper behövs. Ett perfekt tillfälle att utöka din repertoar, lära dig nya arrangemang eller prova på folklig sång! Kanske dyker också något Kongeroarr upp. Vi skickar inspelningar och noter efteråt.

Hur går det till rent tekniskt? Behöver jag någon särskild programvara för att kunna delta?

Du som anmälts till kursen (begränsat antal platser) får en länk till zoom, ingen särskild programvara behövs men du behöver en dator eller läsplatta för bästa upplevelse. Du kommer att höra och se Anna men din mick är avstängd så att du inte hörs när du spelar. Däremot kommer du kunna ställa frågor under kursen. Kursen är 2 timmar inkl en bensträckare i mitten.

Frågor besvaras av johanna.bolja@bilda.nu, 0651-565253.

Inspelningar och eventuellt noter mailas ut till deltagarna efteråt. Kursavgift skickas i förväg.

Arrangeras av Delsbostämman och Studieförbundet Bilda.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Folkmusik