Skip to main content

Upplandsmötet 2020

Tillsammans är vi många och har mycket att dela med varandra. Församlingar inom Equmeniakyrkan i Uppland möts under en helg till gemenskap och fördjupning. Du kommer bli en del av angelägna seminarier, kör, torg för erfarenhetsutbyte, samtal, gudstjänst och gemenskap.

Temat för helgen följer Equmeniakyrkans temaår: Till jordens yttersta gräns. Ett antal församlingar har gått samman och står för planering och inbjudan. Hoppas vi ses!

Program

Lördag 14 mars

Kl 13-17: Kördag
Vi övar inför kvällens samling. Se separat information och anmälan i länk längst ner på denna sida!

Kl 13: Gemensam inledning följt av olika seminarier.
Du kan välja två olika seminarier under dagen. Seminarierna väljs på plats, men du kan redan nu se vilka seminarier som finns att välja på. Se bifogad pdf längst ner på denna sida!

Kl 18.30: Till jordens yttersta gräns.
Kördagens sångare sjunger och vi får del av ett samtal mellan Uppsala stifts biskop Karin Johannesson, regional kyrkoledare Jenny Dobers och författare Ola Larsmo på temat ”Om att vara kyrka i tiden.”

Kl 20: Musikkafé och tacobuffé.
Hanna och Ella Christoffersson med band och samtal med Samuel Hummerdal, biträdande generalsekreterare Equmenia.

Söndag 15 mars

Kl 11: Högtidsgudstjänst
Kyrkoledare Lasse Svensson predikar, sång av kördag Uppland, pastorer från arrangörsförsamlingarna, kyrkfika. Vi uppmärksammar Waldenströmska studenthemmet 100 år.

Praktisk information

Anmälan: Anmäl dig till din församlingsföreståndare.

Kostnad: Fika och mat till självkostnadspris.

Mat: Var och en ordnar ev lunch och middag på egen hand. Fika och soppa finns att köpa hela lördagseftermiddagen i kyrkan.

Resa: Åk gärna buss eller tåg eller samåk med andra från din församling.

Under lördagen finns sex olika seminarier att välja ifrån – du väljer på plats. Se programmet för de olika seminarierna i pdf:en nedan.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Uppsala Missionskyrka
S:t Olofsgatan 40
75332 UPPSALA

Mer inom Religion och tro