Skip to main content

YinYang Yoga- fysiskt och mental träning

Yin Yoga är långsammare övningar där poser hålls passivt (Yin) och vi arbetar in på djupet med bindväv, senor och ligament. Yang Yoga är ett aktivt utförande av jämn och kontinuerlig rörelse (Yang), muskler, blodflöde, styrka, uthållighet och smidighet.

I Yin Yoga slappnar vi av, rensar ut distraherande tankar och fokuserar på en långsam och naturlig andning, håller positionerna under längre tid. Vi låter muskler och senor slappna av, stärker skelettet, reglerar nervsystemet, skyddar de inre organen och reparerar skador. I Yang Yoga aktiverar vi kroppen, stärker musklerna, ökar förbränning, tonar kroppen, reglerar kroppshållning, förbättrar balans och smidighet, energisätter kroppen och skapar vitalitet

Kostnad: 700kr (500kr för medlemmar i Huading)

 

https://wu-yi.org/yinyang-yoga/

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Lindängesolan
Munkhättegatan 151
21574 MALMÖ

Mer inom Dans och teater

  • Plats
    Malmö, Malmö kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Söndag 13:15 - 14:05
  • Tillfällen
    15 tillfällen
Läs mer

Mer inom Modern dans