Skip to main content

Prova på Samba!

Kom och prova på att dansa Samba som den dansas på karnevalen i Rio!

Workshopen är på nybörjarnivå och inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna, unga som gamla (vi anpassar tempo och rörelser efter gruppen.) Ta på bekväma skor och kläder du kan svettas i, ta med vattenflaska och glöm för all del inte attityd och dansglädje! Notera att detta inte är en pardans, man dansar individuellt.

Kursinnehåll
Vi lägger en del fokus på grundsteget i samba, vi ska få fart på höfter, armar och fötter.
Därefter testar vi några olika typiska ”sambamoves”, det handlar om allt från småklurigt fotarbete och att få höfterna att rulla, till att gå och stå med självsäkerhet och attityd. Mot slutet lägger vi ihop allt i korta, enkla kombinationer till svängiga sambarytmer. Målet är att alla ska få chansen att locka fram sin inre sambadiva för en stund.

Ledare: Camilla Petersson Jähnke & Mia Fredriksson, Sorriso do samba

23 november kl. 10-12
Sliperiet
Kostnad: 50 kronor per person för medlemmar i Örnsköldsviks dansförening. För icke medlemmar kostar workshopen 100 kronor per person.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Örnsköldsvik Sliperiet
Viktoriaesplanaden 3F
89133 ÖRNSKÖLDSVIK

Mer inom Dans och teater

Mer inom Folkdans