Skip to main content

Och bilen går bra?

Niklas Källner föreläser om kallprat och hur viktigt det är att vi ser varandra och vågar tala med nya människor på ett enkelt sätt.

Bild på Niklas Källner

I boken Och bilen går bra ger Niklas tips, råd och historier om småprat. Under kvällen förklarar och visar Niklas på ett humoristiskt och lärande sätt hur enkelt detta svåra kan vara! För de som vill finns möjlighet att prova på att kallprata praktiskt under kvällen.

De som efter föreläsningen vill fortsätta arbeta med dessa frågor, och som startar en studiecirkel kring kallprat, kommer att få boken gratis att arbeta vidare kring. Mer information om detta ges under kvällen.

Föreläsningen är kostnadsfri men kräver en föranmälan, vilket du gör här på sidan!

Varmt välkomna!

Föreläsningen genomförs inom projektet För stadens bästa. Detta projekt är ett samarbete mellan tre olika kyrkor i Västerås och Studieförbundet Bilda. Kyrkorna är Allianskyrkan, New Life Church och Vallbykyrkan som alla har en stor mångfald av människor med olika nationaliteter, erfarenheter och kompetenser. Alla medverkande har ett gemensamt intresse att förebygga ensamhet, utanförskap och psykisk ohälsa. Idag har alla egna verksamheter, men genom detta projekt, kan vi kanalisera vår kraft och bli starkare tillsammans, för att fler människor ska må bättre i Västerås.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Carlforsska gymnasiet
Sångargatan 1
72220 VÄSTERÅS

Mer inom Samhällsengagemang

Mer inom Demokrati och jämställdhet