Skip to main content

Novembermöte på Gullbrannagården "Lita på att det ljusnar"

Novembermötet är laddat med inspirerande undervisning, fängslande livsberättelser, musik som berör och framförallt många givande samtal. Det är ett tillfälle för dig som är ung, mitt i livet eller äldre – en mötesplats över generationsgränserna! Programmet för dygnet hittar du på följande länk: https://gullbrannagarden.se/konferens/novembermotet-2019

Kurs- & matkostnad: 1380 kr (inkl Tomas Sjödins nya bok Lita på att det ljusnar). OBS! 20% rabatt för studerande ungdomar och arbetslösa.

Logi: Lös boendet på egen hand eller bo på Gullbrannagården i stugor och rum. Priset för boende med toalett och dusch från 550 kr/person och i dubbelrum med vandrahemsstandard från 395 kr/person. Städning ingår och lakan/handduk kan köpas till. Man kan även bo i egen husvagn, specialpris 100 kr/natt.

Anmälan & info:
Gullbrannagården 305 96 Elsberga.
Tel: 035-241 21 00
E-post: info@gullbrannagården.se

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro