Skip to main content

Lust att skriva - en helgkurs i kreativt skrivande med Inger Lundin

Välkommen på skrivarkurs med massor av kreativa övningar som lockar fram lusten och glädjen! Lär dig mer om berättarteknik, gestaltning och dramaturgi, och träffa skrivarvänner att inspireras av.

Om helgen
Skriver du för skrivbordslådan eller på den stora romanen? Vill du börja på den där berättelsen som ännu inte blivit verklig? Eller tycker du bara att det är roligt att skriva och vill lära dig mer?
Välkommen på skrivarkurs med massor av kreativa övningar som lockar fram lusten och glädjen! Lär dig mer om berättarteknik, gestaltning och dramaturgi, och träffa skrivarvänner att inspireras av. Mellan övningarna får du tips och tricks som får dina texter att bli mer levande och läsvärda. Kursen passar både nya och lite mer vana skrivare.

Tid och plats
Fredag 10 jan, 14.30-17.00
Start med fika 14:30. Kursen börjar 15:00

Lördag 11 jan, 9.30-17.00
För- och eftermiddagsfika ingår.
(Alla som vill går gemensamt ut med kursledaren och äter middag på någon restaurang på kvällen. Middagen ingår inte i avgiften.)

Söndag 12 jan, 9.30-14.30
För- och eftermiddagsfika ingår.

Plats:
Studieförbundet Bildas verksamhetsvåning, Klostergatan 34 (Kulturhuset), Örebro
(Hiss finns)

Anmälan & kostnad
Anmälan görs på på denna sida på den gröna knappen märkt ”anmäl dig”.  Begränsat antal platser.
Anmäl dig senast 19 december 2019. Vid frågor, kontakta oss på svealand@bilda.nu eller 019-601 53 50.

Deltagaravgift:
2 250 kr (faktureras av Bilda via mail) 

Om Inger Lundin
Inger Lundin är i grunden journalist men har i mer än tjugo år jobbat som redaktör och förläggare på Libris förlag, varav de sista åren som förlagschef. Sedan sommaren 2015 driver hon egen verksamhet där hon erbjuder sina tjänster som skribent, redaktör och skrivarcoach.

Sagt av tidigare deltagare
”Jag fick verktyg att komma igång med tanke- och skrivarbetet. Mycket kompetent ledare, bra upplägg och spännande att dela med sig och ta del av andras berättelser!”

”Kursen var rolig, lärorik och fylld med användbara tips. En mycket kompetent kursledare som uppmuntrade, stöttade och utmanade i lagom doser.”

Arrangörer
Kurshelgen arrangeras av ilti – Inger Lundin Text & Idé och Studieförbundet Bilda

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Studieförbundet Bilda, Örebro
Klostergatan 34, 3 Tr
70361 ÖREBRO

Mer inom Litteratur

  • Plats
    Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 12:00 - 14:00
Läs mer