Skip to main content

Killmiddag på Härnösands bibliotek

Arrangemanget är fullt! Ena anmälan ställer dig i kö.

Välkommen till Killmiddag på Härnösands bibliotek!

Ambitionen är att skapa ett tryggt forum för killar och män att tillsammans prata om maskulinitetsnormer utifrån teman som vänskap, sex och våld.

Ett jämställt samhälle fritt från sexism och grabbig jargong börjar med dig. Vi vet att var femte man saknar en nära vän, att 87 procent av all misshandel begås av män och att 60 procent av de som utsätts också är män. Kvinnor har jobbat länge för att befria sig från all skit som könsnormernas destruktiva delar har ställt till med. Vi tror på samtalets makt för att påbörja en förändring. Var en förebild, börja snacka med andra män idag!

Till alla som deltar bjuder vi på lättare middag och dryck. OBS! Ange i noteringsfältet om du har någon allergi eller önskan om specialkost.

Vi tar emot maximalt åtta deltagare, först till kvarn gäller.

Samtalsledare är Jon Moraeus från Örnsköldsvik.

Arrangemanget på Härnösands bibliotek är en del av Regnbågsveckan 2019 och görs i samarbete med Studieförbundet Bilda.
 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Härnösand Bibliotek
Universitetsbacken 3
87131 HÄRNÖSAND

Mer inom Samhällsengagemang

  • Plats
    Södertälje, Södertälje kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 12:00 - 15:00
  • Tillfällen
    4 tillfällen
Läs mer

Mer inom Demokrati och jämställdhet